• 1908 Szentlőrinci Atlétikai Club Budapest
 • Hírek

  Közgyűlés 2024.

  Tisztelt Tagok!

  Egyesületünk 2024. július 4-én, csütörtökön 17:00 órától tartja éves rendes közgyűlését, amely eseményre minden Tagunkat vagy törvényes képviselőjét szeretettel várjuk.

  SZAC Elnökség

  Bővebben

  Közgyűlés meghívó – 2023

  Időpont: 2023. július 5. (szerda) 17.00
  Helyszín: DEÁK „BAMBA” FERENC SPORTKÖZPONT, 1183 Budapest, Thököly út 5.

  Napirendi pontok:
  1. A Közgyűlés megnyitása, a napirendi pontok és a választás menetének, rendjének ismertetése.
  (Földes Sándor – Levezető Elnök)
  2. Labdarúgó szakosztály 2022/2023. évi munkájának áttekintése, kiértékelése (írásbeli és szóbeli:
  Hargitai László – szakosztályvezető)
  3. Labdarúgó szakosztály 2022/2023. évi sportszakmai beszámolója. (írásbeli/szóbeli: Ágoston
  Zoltán szakmai igazgató)
  4. Az 1908 SZAC Budapest 2022/2023. évi pénzügyi beszámolója, valamint a 2023/24-re vonatkozó
  tervek. (írásbeli: Hargitai László – pénzügyi vezető)
  5. A 2022/23-es időszak áttekintése, kiértékelése, valamint a 2023/24-re vonatkozó tervek.
  (szóbeli: Istenes László elnök)
  6. A korfball szakosztály 2022/2023. évi beszámolója. (Írásbeli: Dörfi György szakosztályvezető)
  7. Egyebek

  Bővebben

  GYÁSZHÍR

  Leírhatatlan fájdalommal a szívünkben, megrendülten tájékoztatjuk Tagságunkat, Barátainkat és Szurkolóinkat, hogy Egyesületünk Tiszteletbeli Elnöke, kerületünk díszpolgára, a lőrinci “Dirifia” MURAKÖZY TIBOR – szeretett Tibi bácsink – itt hagyott bennünket. A SZAC egykori kiváló labdarúgója, legendája 87 éves volt.

  Egyesületünk minden Játékosa, Edzője, valamennyi Szurkolója és Barátja nevében részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a Család felé. Most már az angyalok között is kivédi újra Puskás Öcsi tizenegyesét.

  A temetés időpontjáról később adunk tájékoztatást.

  Emlékét örökké szívünkben őrizzük.
  Nyugodjon békében!

  “Maroknyi székely porlik, mint a szikla….”

  Bővebben

  TOBORZÓ

  Egyesületünk labdarúgó szakosztálya várja futballozni vágyó és szerető, 2016. előtt született fiúk és lányok jelentkezését minden korosztályunkba!

  Amit kínálni tudunk:

  • Jó csapatok, jó társaság, jó hangulat
  • Kiváló infrastruktúra
  • Szakképzett edzői stáb, saját egyéni képzés tematika
  • Folyamatos versenyeztetés a Bozsik Programban, BLSZ és MLSZ bajnokságokban
  • Partnereinkkel (Budapest Honvéd, Puskás Akadémia) kialakított kapcsolatunk révén feljutási lehetőség a legmagasabb osztályba

  Mutasd meg a tehetségedet! Legyél Te is igazolt SZAC játékos!

  Telefonon érdeklődni a “Szekcióvezetőinknél” tudsz:

  Kis szekció (2009.01.01 – 2015.12.31 / U7 – U13)
  Fejes Attila +36 70 941 2792

  Középső szekció (2005.01.01 – 2008.12.31 / U14 – U17)
  Mészáros Ferenc +36 30 212 8924

  U19-Felnőtt szekció (2003.01.01 – 2004.12.31 / U19 + BLSZI Felnőtt Csapat)
  Hargitai László +36 20 952 7431

  Bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk!

  Bővebben

  TISZTÚJÍTÓ KÖZGYŰLÉS

  Tisztelt Játékosok, Szülők, Barátaink!

  Tájékoztatunk Benneteket, a 2021. május 27-én megtartott Tisztújító Közgyűlésünk legfontosabb napirendi pontjának eredményéről, amelynek tartalma és feladata az Elnök és az Elnökség öt éves mandátumának lejártát követően, új Elnök és Elnökség megválasztása volt.

  Az Elnöki pozícióra egy jelölés érkezett, új Elnökségi tagra nem érkezett jelölés.

  A jelenlévő tagság a következő öt éves ciklusra egyhangú szavazással Istenes Lászlót választotta elnöknek. A korábbi Elnökségi tagok (Pannai László, Földes Sándor, Nyíri Sándor, Hargitai László) szintén elnyerték a Közgyűlés egyhangú bizalmát a következő ciklusra.

  Azoknak, akik jelen voltak és Azoknak, akik távolról támogattak bennünket szeretnénk megköszönni a bizalmat. Igyekszünk munkánkkal rászolgálni a továbbiakban is! Az előttünk álló öt éves ciklusra komoly terveink vannak, amelynek beindítása nagy feladat lesz, ami komoly, kemény munkát igényel mindannyiunktól. Ismét szeretnénk fordítani egyet a SZAC történelmének kerekén!

  Ebben kérjük támogatásotokat és együttműködéseteket! Számítunk Rátok!

  SZAC Elnökség

  Bővebben

  TISZTÚJÍTÓ KÖZGYŰLÉSRE KÉSZÜLÜNK

  Tisztelt Tagság!

  1. április 22-e fontos nap lenne Egyesületünk életében.

  Ezen a napon terveztük megtartani Tisztújító Közgyűlésünket, amelyen Elnököt és Elnökséget választunk a következő 5 évre.

  Sajnos a járványhelyzet miatt azonban ezt a nagyon fontos eseményt a tervezett napon és helyen nem tudjuk megrendezni, így most csak arról tudunk Benneteket tájékoztatni, hogy mit tehetünk a hatályos jogszabályok, vagyis a 484/2020. (XI. 10.) Kormányrendelet tükrében, amely május 23-ig megtiltja az ilyen jellegű és létszámú rendezvények szervezését.

  Az online térben megszervezett Közgyűlés lehetőségét szintén el kellett vetnünk, mivel értesüléseink szerint több olyan tagunk is van, akik nem rendelkeznek a részvételhez szükséges eszközzel, technikával, így a döntésünkkel Őket elzárnánk a részvétel és a szavazás lehetőségétől, ami szabálytalanná tenné a lebonyolítást.

  A fentiek okán egyelőre sem új időpontot, sem pedig új helyszínt nem tervezhetünk, mivel ma még nem lehet tudni, hogy mit tartalmaz majd az új (május 23-i) Kormányrendelet, másrészt, – éppen emiatt – jelenleg egyetlen intézmény sem adhat rá engedélyt, hogy megjelöljük befogadó helyszínként.

  Amit megtehetünk, és ami kötelességünk is, az annyi, hogy közzétesszük a Közgyűlésre készült írásos beszámolókat, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Közgyűlés napirendi pontjait tartalmazó eredeti meghívó és az előző év pénzügyi és szakmai beszámolóiról készült írásos anyagok mostantól elérhetőek a hivatalos web oldalunkon és az Egyesület titkárságán kinyomtatva, ahonnan aláírás ellenében elvihetőek a példányok, amikor a létesítmény nyitva lehet. Ezen túlmenően minden tagunknak eljuttatjuk a dokumentumokat e-mailben is, illetve természetesen ott lesz majd a közgyűlés helyszínén is valamennyi.

  Bízunk benne, hogy a Tisztújító Közgyűléssel kapcsolatos minden pontos és végleges információval hamarosan jelentkezni tudunk!

  1908 SZAC Budapest
  Elnökség

  Bővebben

  Edzői évzáró vacsora – 2019. 12. 17.

  Az idei év utolsó hivatalos mozzanata a már hagyományosnak mondható edzői évzáró vacsora, támogatónknál a Joe bácsi étteremben.

  Köszönjük tiszteletbeli elnökeink Pintér Béla és Muraközy Tibi bácsi megtisztelő jelenlétét, valamint vendéglátóinknak a finom vacsorát és jó hangulatot.
  Minden Edzőnknek, Munkatársunknak békés, áldott ünnepet, jó pihenést kívánunk!

  2020-ban folytatjuk!

  Hajrá SZAC!

  Bővebben

  Gyászjelentés

  Mély fájdalommal tudatjuk, hogy az örökös gólkirály, Deák „Bamba” özvegye, Deák Ferencné 2019. szeptember 23-án, hétfőn délután, 86 éves korában örök nyugalomra tért.
  Őszinte részvétünk a Családjának.

  Nyugodjék békében!

  Bővebben

  III. Deák „BAMBA” Ferenc Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgó Emléktorna – 2019. 06. 10.

  Idén is megrendeztük hagyományos nemzetközi emléktornánkat!    

  Köszönet Mindenkinek, aki segített vagy aktívan részt vett Egyesületünk idei legnagyobb rendezvényének, a III. Deák „BAMBA” Ferenc Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgó Emléktorna létrehozásában. Sokan sokat dolgoztuk azon, hogy „idegenben” is hasonló színvonalon és minőségben tudjuk megrendezni ezt a számunkra oly fontos eseményt, mint az első kettőt otthon, amelyen idén 13 egyesület 20 csapat, 250 játékos, a hozzájuk tartozó edzők, szakvezetők, kísérőik és a kilátogató érdeklődők voltak a vendégeink. Külön köszönet a segítségért, a támogatásért és az aktív szerepvállalásért a XVIII. kerületi Önkormányzatnak és a Városgazda Zrt-nek.

  Köszönjük tiszteletbeli Elnökeinknek Muraközy Tibornak, Pintér Bélának és Bárdy Tibornak, hogy a nagy meleg ellenére végig figyelemmel kísérték a mérkőzéseket és aktív részesei voltak a tornának.

  Köszönjük részt vevő csapatainknak – az U11-nek és az U12-nek – és Edzőiknek az eredményes szereplést és az izgalmas mérkőzéseket! Büszkék vagyunk Rátok!

  Köszönjük Valaskó Ferinek a megnyitó hangulatát, valamint László Gyula 13-szoros Guinness-rekorder labdazsonglőrnek a látványos bemutatót.

  Bízunk benne, hogy mindenki pozitív élményekkel gazdagodva távozott és jövőre ismét találkozunk.

   

  Bővebben
  • 1
  • 2